Voor mensen die op een frisse, onconventionele manier aan de slag willen met kwesties die complex of taai zijn.

Voor wie zijn de Loopgraafdialogen?

De Loopgraafdialogen zijn bedoeld voor mensen die op een frisse en onconventionele manier aan de slag willen met kwesties die complex of taai zijn. Kwesties die steeds op een andere manier de kop op steken en waar meer van hetzelfde niet helpt. Zonder uitzondering gaat iedere deelnemer aan de Loopgraafdialogen naar huis met nieuwe inzichten en concrete acties.

Als (management)team kun je in overleg een eigen Loopgraafdialoog op maat organiseren. Dan kan het gaan over de ontwikkeling van visie, strategie, groepsdynamiek en leiderschap in jouw organisatie. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met Floris. Hij gaat hier graag met jou over in gesprek.

Floris organiseert ook Loopgraafdialogen voor individuen en gezelschappen. Voor individuen bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan Loopgraafdialogen met open inschrijving. Zo organiseert Floris meerdere malen per jaar leiderschapstrainingen en mannengroepen. Meer informatie daarover vind je op de pagina deelnemen of op zijn facebookpagina.

Gezelschappen hebben de mogelijkheid om een eigen Loopgraafdialoog op maat te organiseren, passend bij het thema dat ze in gesprek willen brengen. Neem ook hierover rechtstreeks contact op met Floris. Hij denkt graag met je mee.

Open inschrijving

Zelf deelnemen aan een Loopgraafdialoog?

Meer informatie hierover vind je op de pagina deelnemen. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Floris en de mogelijkheden met hem bespreken.